sâmbătă, 4 august 2012

3 lucruri de care trebuie sa tineti cont despre femeile frumoase




Intalnirea unei fete frumoase care ne starneste dorinta de-a relationa cu ea este unul dintre ,,problemele" cele mai firesti si mai frecvente din viata unui barbat.
Pentru ca data viitoare sa fiti pregatiti pentru o asemenea confruntare, urmariti  3 sfaturi  necesare oricarui barbat care vrea sa-si creasca sansele de succes in astfel de intalniri.
1. Nu ai o concurenta atat de mare pe cat iti imaginezi
E important sa stiti ca o femeie frumoasa este remarcata zilnic de zeci, sute sau, in cazuri exceptionale, mii de barbati. Dintre acestia, o mica parte indraznesc sa-si faca suficient curaj incat sa interactioneze cu ea.  O si mai mica parte, indraznesc sa  incerce sa duca simpla discutie spre mai mult, aflati ca o parte infima reusesc sa poarte o discutie cu respectiva fara sa saliveze in prezenta ei si fara sa vorbeasca vorbe care o determina sa-i ignore.
2.  Cum vorbiti si ce vorbiti
Stiind acum ca oricat ar fi de frumoasa o femeie, interactiunea ei cu barbati suficient de destepti incat sa-i starneasca atractie este destul de scazuta.  Acest lucru ar trebui sa va ofere un imbold in plus sa faceti ceea ce altii nu indraznesc: sa vorbiti cu ea si sa vorbiti ce trebuie cu ea.
Ce sa vorbesti? Pai, in primul rand trebuie sa verifici daca vorba aceea “frumoasa si proasta” are vreo urma de adevar in ea.  Nu pentru a profita de ignoranta sa, ci pentru a sti daca ai sa nu avantajul de-a te face remarcat si prin ceea ce e in capul tau si nu este in capul ei.
Femeile apreciaza mai mult decat credeti compania unui barbat destept.  Oricat ar parea de ciudat, preocuparea ta pentru fundul sau sanii celor care iti trezesc interesul nu duc automat si femeile in postura de-a fi interesate la fel de intens de aspectul fizic al unui barbat.
Deci vorbiti cu ea si da-ti-va silinta, intr-un mod relaxat, aratandu-i ca are cu cine sa  poarte o conversatie.
3.  Nu salivati ca un caine vara
Nu o urcati pe un piedestal pentru a o venera. E doar o femeie pe care natura a inzestrat-o cu o infatisare deosebita. Sunt suficiente alte calitati care sa merita aprecierea voastra, cele ce tin de fizic apreciazati-le in momentul in care ajungeti sa relationati fizic.
Gandeste-te la faptul ca a-i face complimente te trimite automat in categoria celor multi, a celor care deja au salivat in jurul ei si care au reusit sa-i spuna deja pana la plictiseala ceea ce tu intentionezi la randul tau sa-i spui. Lasa chestiunile de frumusete in seama prietenelor ei invidioase, blegilor care cred ca daca-i remarca frumusetea in vorbe primesc in schimb altceva decat ignorare.
Daca insa nu poti sa te abtii sa discuti despre aspectul ei, fa misto pe seama acestuia. Nu esti badaran daca stii sa glumesti cu gust pe seama infatisarii sale fizice sau daca ii ironizezi hainele.
O vei duce intr-o zona in care nimeni n-a indraznit sa o duca. Fa-o sa se indoiasca un pic de farmecele sale. Fa-o sa creada ca gusturile tale necesita un efort mai sustinut pentru a fi satisfacute. Arata-i ca simpla sa prezenta nu este suficienta decat pentru a scadea volumul de oxigen din jur, nu si pentru a te impresiona.